Purification Interne

De Meervoudige Merkaba Technieken werken met hoge dimensionale energieën van liefde en licht. Deze worden ook wel Christuslicht genoemd, prana, chi of ki. Met Christus wordt hier bedoeld een zeer hoog niveau van spiritueel Zijn. Deze technieken bestaan om jezelf en anderen

  • te helen
  • te ondersteunen in je leven en je evolutie
  • te beschermen.

Vanuit deze optiek betekent het ook dat werken met zulke hoge energieën vraagt om de ontwikkeling van de kwaliteit vergeving. Vergeving naar jezelf en anderen, dit laat toe om jezelf te zuiveren en innerlijk geluk en vrede te vinden met alles wat er zich binnen en buiten je leeft. Zo ervaar je een schone lei in je leven en kan je op een meer kwaliteitsvolle manier vooruit in het leven.

Wanneer we leren uit wat ons overkomt. Wanneer we er kunnen naar kijken op een neutrale manier dan ontwikkelen we acceptatievermogen en mededogen. Hierdoor groeien we als mens en kunnen we echt verantwoording nemen voor onze handelingen. Hoe meer we groeien in liefde en mededogen, hoe meer we een vorm van meesterschap ontwikkelen over onszelf en het leven.

Je kan deze opleiding volgen om

  • jezelf innerlijk te zuiveren en een helder contact te krijgen met je ziel en je zielsmissie,
  • jezelf te vinden en dus ook op een zeer diepgaand niveau de draai in je leven te vinden,
  • helingen te geven aan anderen, om hen te begeleiden en ondersteunen in hun groei.

Een meervoudig merkabaheler heelt zichzelf dagelijks en ondersteunt zichzelf om te blijven groeien. Dit heeft een verdiepend effect op de helingen die we dan geven. Hierdoor is het mogelijk om cliënten te begeleiden in hun helingsproces. Op deze manier dragen we de hogere niveau’s van liefde en licht uit in dienstbaarheid naar anderen.